FAMILJETRÄNING och BARNTRÄNING

Vi vill såklart att alla, i alla åldrar ska träna!! Av den anledningen så kommer vi på höstschemat med start v.33 lägga in:

2 pass/veckan som är anpassad för familjer minst 1 vuxen och sen fritt antal barn/ungdomar från 9 år

1 gång/veckan  träning för barn fyllda 4-5 år

1 gång/veckan träning för barn fyllda 6-8 år

Familjeträningen kommer bygga på basövningar inom böj, press och drag samt bålträning. Passen kommer ligga på tidsintervaller, vilket gör det lätt att anpassa efter allas förutsättningar. Barnträningen kommer bygga på stationsträning med fokus på lek, motorik och styrka. Det ska vara roligt att träna!!

Gällande FAMILJETRÄNINGEN – För att delta behöver både vuxen och barn vara medlem, alla i familjen bokar en egen plats. Det gör att vi from v.33 välkomnar barn på ålder 9-11 år som medlemmar på passen Familjeträning och barn 12-> även på gymytorna och alla andra gruppträningspass som finns på schemat. OBS! Barn/ungdomar under 14 år får endast träna på gym/gruppträning med målsman närvarande. From 14 år får ungdomarna träna utan målsman närvarande på gym eller gruppträning. För att diskutera lämpligast medlemskap vänligen kontakta receptionen på info@magasinetenkoping.se eller ring under våra bemannade öppettider på 0171-29911. Ni får självklart komma in på anläggningarna och prata med oss också.

BARNTRÄNINGEN kommer endast att gälla för de med minst en förälder som medlem på Magasinet. Du kommer då att boka ditt barn i ditt egna namn. Om ditt barn tränar i passet avsett för 4-5 år behöver du vara kvar på anläggningen, inte i gruppträningssalen men antingen väntandes i receptionen, eller ännu bättre, tränandes på egen hand!

Ingen av dessa träningar kommer att bygga på bindningstid, utan du bokar dig/ditt barn som vilket annat gruppträningskoncept som helst. De tillfällen du vill vara med, då bokar du dig. Och såklart avbokar dig OM du inte kommer kunna närvara

Proud to be strong. Cheerful young sporty father showing his biceps while children bonding to him and smiling