Är du småbarnsförälder och vill träna hos oss? – Inga problem!

Då är du välkommen att lämna barnen på vår barnavdelning. Här kan ditt barn/dina barn se på film, rita, spela spel, läsa, göra läxan och massor av annat!

Vår barnpassning på Magasinet Stationen är alltid bemannad dessa tider, gäller våren start v.2.

Mån 17.00-20.30

Tis 17.15-20.30

Ons 17.15-20.30

Tor 17.15-20.30

Lör 9.00-11.30

Under dessa tider finns det alltid personal på plats som kan ta hand om ditt/dina barn medan du tränar. VIKTIGT: Barn under 2 år är välkomna på vardagar mellan 17.15-19.15, därefter behöver barnen vara äldre än 2 år för att bli lämnade i barnpassningen.
För att säkerställa säkerheten för era barn när ni lämnar dem i barnpassningen så kommer här 2 st nya förhållningsregler, som vi ber er alla att respektera. Eftersom vi inte får plats med mer personal i rummet eller för den delen kan bygga ut barnpassningen får vi istället anpassa oss till det rum som finns, så from v.7 gäller följande för er med barn under 2 år.
1. Vi kommer max att ta emot 5 st barn samtidigt som är 2 år eller yngre, detta innebär att om det är 5 st barn i barnpassningen redan när du kommer med ditt barn, får du vänta tills plats finns.
2. Du kan enbart lämna ditt/dina barn som är 2 år eller yngre i 1 tim i vår barnpassning. Detta för att så många som möjligt ska kunna nyttja tjänsten.

Tider utöver dessa får barnrummet användas OM ditt barn/dina barn är så självständiga att de klarar sig själva i rummet utan tillsyn.

Vi tar emot barn i åldrarna 3 månader och uppåt, det vi vill att du som förälder tänker på innan är:

* Barnet/barnen måste vara friska, vi kommer inte ta emot barn som är förkylda eller haft symptom av magsjuka de senaste 24 tim.

* Barnet/barnen ska vara mätta, nyligen fått ren blöja/vart på toaletten och ha tvättat händerna

* Vi ber er att undvika att ta med mat/mellanmål/godis då det kan bli fel om fler barn utnyttjar rummet samtidigt.

VÄLKOMNA