Historia

Träningsanläggningen Magasinet startade 1999. Genom åren har det funnits en rad ägare och från januari 2014 har Jenny Säfström hand om verksamheten. Magasinet har alltid stått för gemenskap, rolig och säker träning samt resultatinriktad träning. Alla i personalen har som mål att ge våra medlemmar en bra känsla från det att de kommer in genom receptionen tills dess att de går! From Oktober 2017 har Magasinet 2st anläggningar i Enköping, Magasinet Stationen (Östra Järnvägsgatan 8) samt Magasinet Hamnen (Eriksgatan 39). Som medlem har du tillgång till båda anläggningarna och under respektive flik hittar du mer information om dem.

Vi erbjuder allt från gym och konditionsavdelning till ett brett och gediget gruppträningsutbud. Hos oss kan du hitta de redskap, pass och den kunskap du behöver inom allt från kondition-, rörlighet och styrketräning. I våra medlemskap ingår hela vårt utbud samt två tillfällen med en Personlig Tränare (gymgenomgång) som gör att du känner dig hemma och säker på våra gym. Utöver träningsutbudet har alla våra medlemmar tillgång till bemannad barnpassning på Magasinet Stationen samt lättillgänglig parkering på båda anläggningarna.

Utöver våra bemannade öppettider har vi även nyckelkortstider, så du som medlem kan träna på båda anläggningarna 5.00-24.00 ALLA dagar om året.

I vår shop på Magasinet Stationen har vi kläder från märkena Better Bodies, GASP samt Röhnisch. Vi säljer även kosttillskott från leverantörerna Fairing samt MultiPower där. På båda anläggningarna hittar du även produkter såsom VLCD och Foodbox (hälsosamma matlådor) – självklart är vår shop öppen för medlemmar såsom icke medlemmar – välkomna in!

Hos oss är det viktigt att våra medlemmar mår bra och att de trivs, något vi jobbar hårt med att uppnå! Målet med framtiden är att fortsätta ha glada, nöjda och svettiga medlemmar!!

Våra medlemskaps priser

From 1 september gäller dessa priser

Se Magasinets personal här

Galleri