Historia

Träningsanläggningen Magasinet startade 1999. Genom åren har det funnits en rad ägare och från januari 2014 tog Jenny Wigren över verksamheten. Magasinet har alltid stått för gemenskap, rolig och säker träning samt resultat inriktad träning. Alla i personalen har som mål att ge våra medlemmar en bra känsla från det att de kommer in genom receptionen tills dess att de går!

Vi erbjuder allt från ett stort gym och konditionsavdelning till ett brett och gediget gruppträningsutbud. Hos oss kan du hitta de redskap, pass och den kunskap du behöver inom allt från kondition-, rörlighet och styrketräning. I våra medlemskap ingår hela vårt utbud samt två tillfällen med en Personlig Tränare (gymgenomgång) som gör att du känner dig hemma och säker på vårt gym. Utöver träningsutbudet har alla våra medlemmar tillgång till bemannad barnpassning, en stor kostnadsfri parkering, solarium, bastu samt omklädningsrum.

I vår shop belägen i receptionen har vi kläder från märkena Better Bodies, GASP samt Röhnisch. Vi säljer även kosttillskott från leverantörerna Fairing samt MultiPower i vår reception. Utöver det hittar du även produkter såsom VLCD, Foodbox (hälsosamma matlådor) samt produkter från Forever Living – självklart är vår shop öppen för medlemmar såsom icke medlemmar – välkomna in!

Hos oss är det viktigt att våra medlemmar mår bra och att de trivs, något vi jobbar hårt med att uppnå! Målet med framtiden är att fortsätta ha glada, nöjda och svettiga medlemmar!!

Se våra priser

Se Magasinets personal här

Galleri