Som medlem på Magasinet Träning & Hälsa får du tillgång till MyWellness Cloud som är en webbaserad platstjänst som kan motivera, hjälpa och utmana dig i din träning – du kan använda den som ett komplement till din träning eller som pepp för att din träning ska bli av.

Sell-out leaflet.indd

MyWellness Cloud består dels av en mätare där du kan samla moves, de är en hjälp för att du ska kunna registrera all din träning och se hur mycket träning du hinner få till på en vecka – ett hjälpmedel för motivation. Utöver att själv registrera din träning kan du lätt synkronisera MyWellness Cloud med andra appar såsom RunKeeper, MapMyFittness och Fitbit.

Det finns också en tjänst där du lätt kan hitta övningar och göra egna träningsprogram, antingen med de maskiner/redskap vi erbjuder på anläggningen eller övningar med engen kroppsvikt. Då kan du som medlem även träna med hjälp av oss utomlands, vid sommarstugan eller hemma de perioder det är svårt att komma till gymmet – ett hjälpmedel för att underlätta träningen. Både så den blir av, men även så du får hjälp att korrekt utföra övningar du är nyfiken på

Vi har även regelbundet tävlingar via MyWellness Cloud där du som medlem kan tävla med andra medlemmar, det är ett bra sätt att motivera, peppa och ge träningen en ny vinkel.

moves

Utöver detta så hittar du även färdiga träningsprogram som du lätt kan följa, allt för att du ska kunna få nya utmaningar i din träning och känna att du kommer vidare och utvecklas. Alla övningar visas på film så du kan se korrekt utförande.

MyWellness Cloud kan användas både via hemsidan eller i appen som finns tillgänglig till både Android och iPhone.

mwc app

För mer information tveka inte att kontakta receptionen så hjälper vi dig igång!!