personlig-traning-imgPersonlig Träning

Vi på Magasinet Träning & Hälsa erbjuder Personlig Träning till både våra medlemmar men även till dem som inte har ett medlemskap på Magasinet. Vi erbjuder även PT Duo (2 stycken med liknande mål och förutsättning kör samtidigt) och PT Small Group där flera 4-8 st delar på den Personliga Tränaren. Vi kör PT Small Group i teman såsom

* Weigth Trainer

* Vakna med PT

* Olika sporter

* Mammaträning

Att träna med en personlig tränare (PT) innebär att du alltid har tillgång till en välutbildad träningsrådgivare som planerar, motiverar, inspirerar och utvärderar din träning utifrån din egen målsättning. Personlig träning ger genom en helhetssyn på kost, livsstil och träning en ökad förståelse för hur kroppen fungerar. Samt skapar förutsättningar för en balanserad muskeluppbyggnad samt minskar risken för skador. Den Personliga Tränaren genomför även tester vad gäller kondition, styrka, rörlighet och kroppsammansättning, bla fettmätning. Du bestämmer själv hur många gånger du vill träffa en Personlig Tränare. Har du aldrig provat tidigare så bör du, för att verkligen inse vad en PT kan uträtta, åtminstone boka tre tillfällen. Vissa vill ha kontinuitet och träffas varje vecka året runt. Andra tränar med en PT under en begränsad period för att sedan träna vidare på egen hand.


På Magasinet är vi idag två stycken som jobbar med Personlig Träning . Båda har många års erfarenhet bakom sig och tillsammans kan de täcka upp områden såsom

 • Teknikträning
 • Hållning och stabilitetsträning
 • Viktökning/Viktminskning
 • Konditionsträning
 • Funktionell träning – för en frisk kropp
 • Styrketräning
 • Gravid- och mammaträning
 • Livsstillsförändingar
 • Kostrådgivning
 • Rehabträning vid skada
 • Testmetodik
 • Prestationsinriktad träning mot sporter såsom skidåkning, löpning och golf
 • Ökad muskeltillväxt

För mer information vänligen kontakta någon av våra Personliga Tränare eller vänd dig till receptionen. Du kan boka en kostnadsfri konsultation både direkt med valfri Personlig Tränare eller lämna en intresseanmälan i receptionen.

Jenny Wigren jenny@magasinetenkoping.se

Hannah Toresäter hannah@magasinetenkoping.se

 

IMG_4308


 

Viktminskningsgrupper

I ett unikt samarbete mellan Slanka och Magasinet Träning & Hälsa erbjuder vi dig som är intresserad även viktminskningsgrupper. Målet med viktminskningsgrupperna är att alla deltagare ska gå ner i vikt, nå sina viktminksningsmål en gång för alla och även lära sig kost, hälsosam matlagning, rätt träning för sina förutsättningar samt beteendeförändringar. Det är en kurs som riktar sig till dig som vill gå ner minst 15 kg och som vill göra det en gång för alla!

Slanka är ett helhetskoncept inom viktminskning med möjligheten till 3 olika program, att använda slankas produkter och till vilken del kommer att vara valfritt och upp till dig som deltagare. För mer info om slanka vänligen läs under fliken samarbetspartners.

Kurserna kommer hållas av Magasinets Personliga Tränare och Hälsovägledare Jenny Wigren. Jenny har en bakgrund inom viktminskningskonceptet Xtravaganza och har i olika former jobbat med viktminskning som fokus under många år. Det viktigaste för henne är att du som deltagare får rätt verktyg för att kunna tänka rätt, handla rätt i olika situationer och kunna ge dig den kunskap du behöver för att lyckas resten av livet!

Kursen passar dig som är villig att göra en livsstilsförändring, önskar gå ner minst 15kg och som kan avsätta minst 5 tim/v för denna resa i 10-12 veckor. I kursen ingår det en individuellt uppstarts träff, 10 st gruppträffar (1 ggn/v på kvällstid) samt uppföljning via mail minst 1 ggn/v i 12 veckor. Priset för kursen är 1150kr/person och om du som deltagare önskar använda Slankas produkter tillkommer den kostnaden.

Det är begränsat antal platser till kursen och anmälan, frågor osv görs via jenny@magasinetenkoping.se

Nästa grupp startar Januari 2017


Kostrådgivning

Vi på Magasinet erbjuder även kostrådgivningar så du kan få hjälp med just din kost för att förbättra din hälsa, dina träningsresultat eller vardag!

Till hjälp använder vi oss av Nutrion Data för att ge dig som klient/medlem en chans att tydligt se hur din nuvarande samt kommande kost kommer att se ut. För mer information vänligen kontakta jenny@magasinetenkoping.se

Logga-300