Sedan 1999

Om oss

Magasinet Stationen har varit en träningsanläggning sedan 1999

Magasinet Stationen

Magasinet Stationen är en anläggning på ca 1200 kvm och erbjuder all form av träning! Här har vi bemannad barnpassning, en klädshop, PT verksamhet samt majoriteten av alla våra gruppträningspass som du kan läsa mer om under fliken pass. Det är även på Stationen vi har vår spinningsal där alla våra spinning koncept hålls.

Här har vi en stor parkering med 3 tim fri parkering (kom ihåg P-skiva) samt ett barnrum för alla barn. Vi har bemannad barnpassning måndag till lördag, för exakta tider titta under fliken barnpassning.

Magasinet Stationen är vår ursprungliga anläggning och har vart ett gym/träningsanläggning sedan september 1999

Traditionell träningsanläggning med ett utbud som passar alla oberoende på vad du har för mål! Vi välkomnar medlemmar från 9 år och uppåt!

Magasinet Hamnen

Sedan oktober 2017 har Magasinet 2 stycken anläggningar i Enköping. Vår andra anläggning är Magasinet Hamnen (Eriksgatan 39).

Magasinet Hamnen är på ca 500 kvm och är en lugnare anläggning med ett stillsammare tempo och lägre musik. Här hittar du styrketräning, konditionsträning samt cirkelträning med skonsamma maskiner som funkar för alla. De gruppträningspass som hålls på hamnen är Body Balance, CXworx, Cirkelträning och nyheten Jumping Fitness. Vi välkomnar alla medlemmar från 14 år och uppåt!

För barn har vi ett barnrum placerat i närheten av receptionen. Här kan du lämna ditt/dina barn om dem är mogna nog att klara sig själv. Det finns leksaker, möjlighet att rita och titta på film. Vi har även fritt Wifi om dem önskar titta på/spela på mobil eller platta.

Båda anläggningarna erbjuder samma service, och jobbar efter rolig-, säker och resultatinriktad träning!

Vi gör skillnad!

Vi tror på Gemenskap, Familj och Glädje!

Vi jobbar för att sprida och skapa gemenskap på våra anläggningar! Vi vill att alla som tränar hos oss ska ingå i gemenskapen som är Magasinet genom event, aktiviteter och vi uppskattar alla tillfällen då vi får en chans att prata och skratta med er som medlemmar. 

Familjen är otroligt viktig för oss! Vi vill underlätta så mycket vi kan, för alla former av familjekonstellationer genom bl.a bemannad barnpassning där barn är välkomna från 2 månaders ålder. De äldre barnen som klarar sig på egen hand, är välkomna att nyttja barnrummet även när det inte är personal från barnpassningen på plats. Vi tillåter även er som föräldralediga att ha med er barn ut på gymytan, ha barnet placerad i vagn/babysitter och om det är stort nog för att röra sig fritt, är det barnpassningen som är aktuell. Vi välkomnar även barn från 9 år att träna med målsman på gymmen/gruppträningen för att underlätta träning tillsammans i familjen! Utöver detta erbjuder vi även pass på gruppträningsschemat anpassat för Mammor, barn och seniorer. 

När vi regelbundet får in träningen i vardagen och får det att flyta på i livspusslet skapar detta glädje! Att vi dessutom kan träna, umgås och ha en gemenskap i vår träning – tror vi skapar ännu mera glädje! Det är roligt att ha roligt – anser du samma? Välkommen till oss!