Personlig Träning

Personlig Tränare – PT

Vi på Magasinet Träning & Hälsa erbjuder Personlig Träning till både våra medlemmar men även till dem som inte har ett medlemskap på Magasinet. Vi erbjuder även PT Duo (2 stycken med liknande mål och förutsättning kör samtidigt) och PT Small Group där flera 4-8 st delar på den Personliga Tränaren.

Våra Personliga Tränare är alla licenserade och intresserade av att få hjälpa dig/er nå era träningsmål! För att komma i kontakt med en av våra Personliga Tränare kan du antingen maila direkt till dem, eller kontakta receptionen för vidare kontakt. Receptionen når du antingen genom att maila info@magasinetenkoping.se eller ringa 0171-299 11

Rebecca Holtenfalk

Utbildning: Lic PT, kostrådgivare och träningsinstruktör via the academy. Diplomerad kost och träningskonsult via the academy. Diplomerad Weighttrainer-coach, samt utbildad mobility-coach via human performance.

Favoritträning: Varierande träning
Språk: Svenska och Engelska

Rebeccas styrkor är träning av mammor, både under och efter graviditeten. Rebeccas träningsfilosofi är att träning skall vara enkelt och hjälpa dig till en hållbar vardag oavsett om du vill komma igång, hålla i din träning eller vill träna mot ett specifikt mål.

rebecca@magasinetenkoping.se

Evelina Widberg

Utbildning : Lic PT

Favoritträning: Konditionsträning, till exempel löpning, skidor, padel och innebandy. Evelina spelar även golf.
Språk: Svenska

Evelinas styrkor är att hjälpa dig som är skadad, och behöver en träning anpassad efter det. Eftersom Evelina snart är färdigutbildad naprapat är detta något hon är extra intresserad av.

evelina@magasinetenkoping.se

Peter Eriksson

Utbildning: Lic. PT via Eleiko

Favoritträning: Varierande
Språk: Svenska och Engelska

Peters styrkor är basövningar och fria vikter

peter@magasinetenkoping.se

Anne Ohlsson

Utbildning: Lic. PT, lic. kostrådgivare & hälsokonsult via The Academy. Diplomerad Forme Hälsokonsult

Språk: Svenska och Engelska

Annes styrkor är att hjälpa dig med liten eller ingen erfarenhet av gym och träning, eller dig som har varit skadad och inte kommit tillbaka till träningen efter det. Anne tycker att träning ska vara rolig och brinner för att förmedla träningsglädje och det positiva träningen tillför både fysiskt och mentalt

anne@magasinetenkoping.se

 

Otto Gonzales

lic. Personlig Tränare

otto@magasinetenkoping.se

Calle Johansson

Utbildning : Lic. PT och utbildad kostrådgivare via The Academy, Diplomerad Weight Trainer Coach

Favoritträning: Rygg
Språk: Svenska och Norska

Calles styrkor är att hjälpa dig som önskar en viktnedgång eller dig som atlet som önskar förbättra din fysik i just din sport.

 

calle@magasinetenkoping.se